Recept van de dag: 28 juni Duitse Aardappelsalade

Ingrediënten 4 personen

 

1 kilo hard gekookte aardappels
250 creme fraiche
4 a 5 eetlepel mayonaise
ongeveer 4 tot 5 partjes augurk
25 gram bieslook, vers
peper
zout
150 milliliter azijn
3 eetlepels mosterd.

 

Bereidingswijze

Kook de aardappels gaar, laat ze afkoelen en snijd ze vervolgens in plakjes of blokjes.
Doe de aardappels in een kom en meng de creme fraiche, mayonaise, mosterd en azijn door elkaar. Maak de salade smeuïg naar eigen smaak. Vergeet de peper en zout niet!
Snijd de augurk in kleine stukjes en de bieslook in snippertjes en doe dit ook door de salade.
Laat de salade een nachtje staan, zodat de smaak in de aardappels trekt. Vervolgens maak je de volgende dag de salade af, en smeuïg!

Smakelijk eten!!

Geef een reactie