Delaforce Late Bottled Vintage

 14,99

Uitverkocht

Beschrijving

Delaforce Sons & Company is een internationaal befaamd port wijnhuis. Haar officiële geschiedenis gaat terug tot 1868. Delaforce heeft een grote reputatie opgebouwd door altijd vast te houden aan twee uitgangspunten: behoud van kwaliteit en het koesteren van traditie. In de kelders van Delaforce krijgt de portwijn alle rust om te rijpen. Daarna is het de hand van de meester die de fijnste blends samenstelt. Het resultaat is een veelzijdige reeks van kwalitatief hoogstaande portwijnen.

Delaforce Late Bottled Vintage Port wordt gebotteld nadat hij 4 tot max. 6 jaar op eiken vaten gerijpt heeft. Hierdoor wordt hij zachter en ontwikkelt zich zeer elegant. LBV Port wordt alleen geproduceerd van de goede oogstjaren. Hierdoor is de kwaliteit altijd hoog en constant. LBV is na botteling direct op dronk en hoeft niet gedecanteerd te worden zoals de Vintage Port. Door de rijping op eiken vaten is LBV ook lichter van kleur geworden, maar behoudt zijn volle complexe smaak.

Rijk, elegant en fruitig, zo laat Delaforce Port zich het beste typeren. Een port die kenners waarderen om zijn uitgebalanceerde, ronde smaak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.