Aanbieding!

Proefpakket Quintela pakket 2

 83,88  69,99

Uitverkocht

Beschrijving

Carlos Alonso Douro Wine is een familie georiënteerd bedrijf met een internationale visie, dat gericht is op het produceren van kwaliteitswijnen, innovatie en ontwikkeling van de regio Douro. Carlos Alonso Douro Wine is gestart in 1985 uit de wil en de moed van de oprichter. Het was zijn visie, karakter en sterke persoonlijkheid die het winnende pad trok voor zijn project. Het is zijn ambitie om de traditie en de waarden van ethiek en verantwoordelijkheid te respecteren. De huidige generatie wil met dit doel de visie van de oprichter behouden in deze moderne tijd door traditionele wijnen met alleen Portugese druiven en moderne technieken te maken. Zij willen hiermee aantonen dat Portugal gemakkelijk verfijnde wijnen met de juiste complexiteit (terras)wijnen kan produceren, met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Quintela tinto: Deze wijn heeft een robijnrode kleur, met fijne aroma’s en een elegante smaak. De smaak in de mond wordt gekenmerkt door de complexiteit van deze fruitige aroma’s met een elegante einde. Deze wijn is 6 maanden in RVS-tanks gerijpt en 3 maanden in de fles. Perfect voor dagelijks gebruik, voor een feest of lekker bij een borrel.

Quintela branco: Fruitig aroma met een goede zuurgraad. Een frisse en geurige neus, met de aanwezigheid van tropisch fruit en citrus. Deze wijn is 6 maanden in RVS-tanks gerijpt op een gecontroleerd temperatuur. Een perfecte wijn voor dagelijks gebruik, voor een feest of lekker bij een borrel.

Dit proefpakket bestaat uit 6 flessen Tinto en 6 flessen Branco.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.