Bierbox Stadshaven Rotterdam

 28,50

Op voorraad

Beschrijving

Heerlijke bierbox bestaande uit 2 fles Stadshaven Ice Breaker winter ale, 2 fles Stadshaven Ur-Pilsener, 2 fles Stadshaven Tripel, 2 fles Stadshaven Piranha Tripel en 2 fles Stadshaven Kraken Blond.

Totaal 10 fles plus een mooi glas van Stadshaven.

Ice Breaker Winter Ale:

Icebreaker is een Limited Edition Winterbier van Stadshaven Brouwerij in samenwerking met George Cocktails & Food. Een bier dat zich uitstekend leent voor de koude stormachtige dagen.

Tripel:

Iedere kapitein kent de boodschap in de lege fles: ‘Volgende ronde!’. Hou je van complex? Zet je lippen dan aan deze mysterieuze en onweerstaanbare Tripel.

Wij houden je op koers. Fris, moutig en met veel kennis aan boord. Mis deze Tripel niet en schenk ’m bakboord in. Voor jezelf of voor een ander. Ahoy, kapitein!

Ur-Pilsener:

Dat gaat er wel in! Een betoverend brouwsel, gebaseerd op de klassieke Tsjechische pilsen uit 1842 en bekend om hun volle, moutige smaak met een licht bittertje. Deze UR-Pilsner is van kiel tot ketel een klasse apart. Hou je van bier van lage gisting, dan is het tijd om te proeven.

Piranha Tripel:

Hij is niet voor watjes. Maar als je bier zoekt met een bite, dan is de Piranha Tripel jouw favoriet. Dit zwaardere, hemels geurende bier is gebrouwen met mout, hop en een onweerstaanbare combinatie van zonrijpe mango, kumquat en een vleugje dieprode chili.

Snijd door het water van de Amazone. Varend tussen roodbuikige piranha’s zochten we aan de wal naar het meest verse Fearless fruit. We keren zonder kleerscheuren huiswaarts.

Kraken Blond:

Open dit lekker drinkende bier en laat je gedachten varen. Voel de moutige omhelzing en proef de lichte, bittere golf die weg deint met een sappige kiwi en bloedsinaasappel twist en een hint van jeneverbes.

Een sterke zet. Fearless vrachtschepen varen de Merwehaven binnen met een monsterdosis aan vitamine C, afkomstig uit tropische bossen en subarctisch Siberië. Alle hens aan dek. Grijp ’m voordat het te laat is!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.