OAK 1

 2,99

Beschrijving

ZIJ BROUWEN BIER

Het is hun missie om ambacht uit te dragen. Zij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe smaken en mogelijkheden. Traditionele smaken opnieuw uitvinden! Vernieuwing en innovatie. Niet schreeuwen maar door middel van kwalitatieve vernieuwing bieren door ontwikkelen en op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. Dit doen ze niet alleen! Het delen van kennis is voor hen onderdeel van het plezier. Zij leren dan ook zelf graag van andere en laten zich graag verwonderen door andere ambachten.

 

In 2016 wonnen ze de 3e prijs van Nederland met hun Oak Aged Bock, de BB16. Dat ze weten hoe ze met eiken om moeten gaan mag daarmee duidelijk zijn. Nu staat er een volgende Oak Aged bier voor je klaar!
De OAK1, is de eerste RIS uit hun nieuwe brouwhuis en heeft op dit zelfde mooie eiken mogen lageren als de BB16. De geur van dit bier neemt je direct mee in de diepe smaken die het rijk is. Van roodfruit, vanille en chocolade naar een mooi bittere koffie afdronk. De combinatie tussen fruit, hout en bitter maakt dit bier perfect in balans….

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.