Teeling trinity pack 3x 0,15cl

 19,95

Op voorraad

Beschrijving

Teeling trinity pack is een leuk cadeau voor de whisky drinker, laat hem proeven hoe deze Irish whisky smaakt of verzamel de kleine mini flesjes van dit merk. In het pakket zitten 3 heerlijke Teeling Whisky’s, namelijk de Single Grain, Small Batch en de Single Malt.

 

Single Grain

Een mooie Ierse whisky met rijping op wine cask, met zijn 46% alcohol is dit een volle en rijke whisky met lichte goudgele kleur.

 

Small Batch

Een mooie Ierse whisky met een rijping op Rum vaten uit het caribisch gebied. Gedistilleerd bij Clontarf distillery Ierland. Door de speciale rijping heeft de whisky zachte hout tonen en erg rijk van smaak.

 

Single Malt

Op de neus een levendige whisky met noten van meloen, vijgen, toffee en citroen, de smaak is een balans van droge vruchten, citrus, vanille, kruiden en knoflook. De afwerking is lang met zoetheid in harmonie met droge tannines van het hout

 

Geschiedenis

Jack Teeling, oprichter van de Teeling Whisky Co, komt uit een familie die lang geassocieerd word met Ierse whisky. Van Walter Teeling in 1782 die een opstelling had in een distilleerderij op Marrowbone Lane in Dublin aan John Teeling die Cooley Distillery opgericht had in 1987, dit was de eerste nieuwe Ierse whisky distilleerderij te vestigen in Ierland meer dan 100 jaar geleden. Jack gaat verder op de ondernemersgeest Teelings en het terwijl aanvankelijk begint als een onafhankelijke bottelaar is bedoeld om in het distilleren spel om ervoor te zorgen voor een constante aanvoer van Ierse whisky. De Teeling Whisky Co heropleving van de Independent Spirit of Ireland.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.