Frapin Cigar Blend XO Cognac

 99,99

Beschrijving

Cognac Frapin Cigar Blend XO geeft een eerbetoon aan subtiele tonen van “Rancio”. Memorabele proefnotities, omdat het wordt gecombineerd met sigaren. Deze Cognac profiteerde van de eeuwenoude knowhow van Frapin met een distillatie over droesem die complexe aroma’s, een geconcentreerd bouquet en een lange afdronk geeft.

Vervolgens rijpt deze cognac in vochtige kelders in Limousin eikenhouten vaten die voor vanille tonen zorgen. Na een lange rijping geeft deze eau-de-vie tonen vrij van verouderde port vermengd met de geur van houten sigarenkistjes, typisch voor een Grande Champagne cognac.

KLEUR
Cigar Blend XO biedt een mahonie kleur met koperen accenten.

BOUQUET
Het boeket onthult zachte tonen van vanille, gedroogd fruit, walnoten en hazelnoten, dankzij de langdurige rijping in nieuwe eikenhouten vaten en de eeuwenoude expertise van de familie Frapin. Zeer zachte, complexe, evenwichtige, subtiele aroma’s van gerijpte port vermengd met de geur van houten sigarenkistjes, typerend voor een Grande Champagne cognac gedistilleerd over droesem.

SMAAK
Evenwicht – rondheid – rijkdom. Cigar Blend XO biedt een uitzonderlijk lange afdronk waarin alle smaken samenkomen in een subtiele, complexe harmonie. De cognac onthult een discrete vanilletoon van de tannine in het hout en een harmonieus bouquet met blijvende aroma’s van kruiden, gedroogd fruit en “rancio”.

TASTING TIPS
Absoluut geweldig met sigaren uit Honduras met hun karakteristieke aroma’s van honing, kruiden en gedroogd fruit. Op
kamertemperatuur geserveerd, drukt het de beroemde “rancio” uit, gekenmerkt door smaken van walnoten, hazelnoten en gedroogd fruit gecombineerd met gedroogde bloemen. Om van te genieten bij de beste sigaren.

AWARDS
• The Cognac Masters Asia – Master 2020
• World Cognac Awards – Gold Medal 2020 (UK).
• World Cognac Awards – Best XO 2018 (UK).
• ISW – Gold Medal 2018 (DE).
• The Cognac Masters – Master 2018 (UK).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.