Aanbieding!

Proefpakket Simonsig 3

 95,40  79,99

Beschrijving

Heeft u al kennis gemaakt met de wijnen van Simonsig?

De naam van wijnhuis Simonsig hangt samen met het fantastische uitzicht dat het wijnhuis heeft over de Simonsberg in Stellenbosch, gelegen in Zuid Afrika.

De geschiedenis van het Simonsig wijnhuis vindt haar oorsprong bij de familie Malan, die er sinds 1953 eigenaar van is.

Frans Malan experimenteerde destijds met nieuwe druivenrassen zoals Chardonnay en introduceerde daarnaast nieuwe keldertechnieken.

Vandaag de dag hebben de broers Malan de leiding over wijnhuis Simonsig. Zij verrassen de wijnwereld keer op keer met de beste wijnen die nog steeds in kwaliteit toenemen.

Het oceanisch klimaat en de jaarlijkse 700 mm neerslag hebben een positieve invloed op zowel de blauwe als de witte druiven die geteeld worden.

Proefpakket 3 bestaat uit 6 flessen Simonsig Cabernet Sauvignon-Shiraz en 6 flessen Simonsig rosé

Simonsig Cabernet Sauvignon-Shiraz

De Simonsig Cabernet Sauvignon Shiraz heeft de geur van zowel rood als zwart fruit met daarbij een lichte kruidigheid. Een sappige en fruitige wijn met een volle smaak van rijp fruit waardoor deze wijn een aangename, elegante afdronk heeft. Serveer deze wijn bij 16 tot 18 graden voor een optimale smaakbeleving.

Simonsig Rosé

“A delicious rosé for any occasion”, zeggen ze zelf bij Simonsig. De Simonsig rosé wordt zacht geperst, zodat een lichte kleur ontstaat. De rosé is licht zalmroze van kleur, met aroma’s van grapefruit, meloen en rood bessenfruit. De smaak is fris, fruitig en gestructureerd met tropisch fruit en watermeloen. De smaak van deze rosé komt het beste tot zijn recht bij 12 tot 14 graden.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.