Vrijdagmiddag borrel

 18,99

Beschrijving

Lekker thuis borrelen? Wij hebben speciaal voor u dit pakket samengesteld bestaande uit 1 fles Taiac Merlot, 1 fles Westmalle dubbel, 1 fles Westmalle tripel, 1 Kruijens Kracht kaas, 1 kaasdipper vijgen en 1 dommelaartje worst.

Taiac merlot:  Heerlijke wijn uit de Perigord. Mooie volle kruidige rijke Merlot met veel smaak, warm, bessig rijp fruit.

Westmalle dubbel:  Westmalle Dubbel is een trappistenbier dat sinds 1856 wordt gebrouwen. In 1926 werd het recept van dit roodbruine aangepast tot het bier dat we nu kennen. De naam van deze Westmalle – de Dubbel – werd de naam voor een bierstijl. Dit bier zit vol fruitige aroma’s en esters, heeft tonen van gebrande mout. De smaak is zoet met een verfijnde bitterheid. Het kan ook niet anders dan dat deze klassieker het ijk voorbeeld in de smaakcategorie Donker & Rijk is.

Westmalle tripel: Westmalle Tripel is de Moeder aller Tripels. Dit is dé stijlicoon. De aroma’s variëren van fruitigheid tot kruidigheid. Dit is een buitengewoon elegant en complex bier, daar is vrijwel iedereen het over eens. De Westmalle Tripel verdient het om vol aandacht gedronken te worden.

Kruijens Kracht kaas: Een kaas speciaal ontwikkeld voor WerVin. Een 12 maanden gerijpte oude kaas, welke nog heerlijk zacht en romig blijft. Lekker genieten!!

Kaasdipper: Een heerlijke kaasdipper met de vijgensmaak. Ideaal bij de Kruijens Kracht Kaas

Dommelaartje: Een droge worst van de bovenste plank. Het vlees komt van de varkens van de boerderij de Heyde Hoeve uit Gerwen. Geproduceerd op de meest ambachtelijke en natuurlijke manier, zonder onnodige toevoegingen of E nummers.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.