Osborne Pedro Ximinez Sherry

 12,99

Beschrijving

Achtergrond

Een Engelsman genaamd Thomas Osborne Mann richtte in 1772 het familiebedrijf Osborne op. Het familiebedrijf werd opgericht in het zuid-Spaanse Jerez de la Frontera, maar tegenwoordig is het hoofdkantoor gevestigd in El Puerto de Santa Maria in het Spaanse Andalusië. Ondertussen wordt het bedrijf geleid door Tomás Osborne en zijn neef Ignacio Osborne die samen deel uitmaken van de zevende generatie  eigenaars van het familiebedrijf Osborne. In de loop der jaren is dit familiebedrijf de aandacht ook gaan leggen op het produceren van andere dranken dan sherry, onder andere sterke dranken en  typisch Portugese of  Spaanse wijnen.

Proefnotities

Deze sherry heeft aroma’s van rozijnen met zachte, harmonieuze tonen. Dit wordt in de mond aangevuld met een rijke en zoete, volle en zachte smaak en tonen van chocolade, noten, rozijnen en gedroogd fruit.

Serveertip

Deze sherry is een goede begeleider voor zoete desserts, zoals Crème Brûlée en dergelijke. Naast een dessertwijn is de wijn ook goed in de combinatie met andere zoete diners.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.