Tweevaks Kist – Secret des Dames

 27,99

Beschrijving

Nu ook heerlijke flessen wijn verkrijgbaar in een luxe tweevaks kist, leuk om cadeau te geven. Zelf 2 wijnen kiezen voor in de kist te doen? Kom dan langs bij onze slijterij en wij helpen je graag verder.

Achtergrond van de wijnen in deze kist

De “Vignerons du Mont Ventoux” wijnmakerij is een coöperatie, die in1924 is opgericht door een kleine groep wijnboeren die ervoor koos om te gaan samenwerken met als doel de productie en kwaliteit te verbeteren. Vandaag de dag, telt Vignerons du Mont Ventoux 27 medewerkers en 120 wijnbouwers met een totale oppervlakte van 1000 hectare: 750 produceren AOC Ventoux en 250 produceren landwijnen en tafelwijn uit 5 districten: Bedoin, Crillon le Brave, Flassan, Saint-Pierre en Modène. De Vignerons du Mont Ventoux (VMV) wijnmakerij in Bedoin is een van de pioniers op het gebied van
hun milieuvriendelijke aanpak, met aandacht voor de sociale verplichtingen, de medewerkers en de consument. Het wijnhuis is sinds 2001 gecertificeerd met de ISO 9001 norm.

Wijneigenschappen van de wijnen in deze kist

Secret des Dames Rouge
Deze wijn bestaat voor 50% uit de druif Granache, voor 30% uit de druif Carignan en voor 20% uit de druif Syrah. De combinatie van deze druifsoorten zorgt voor een prachtige, donkerrode kleur. De wijn heeft aroma’s van gestoofd rood fruit, kaneel en kruidnagel. Deze aroma’s zorgen voor een krachtige en kruidige smaak met een harmonieuze en plezierige afdronk. Perfect te combineren met gegrilde vleesgerechten, stoofschotels en kazen. Ook heerlijk bij de BBQ. Wordt het beste geserveerd op een temperatuur van 17-18°C.

Secret des Dames Blanc
Deze wijn bestaat voor 50% uit de druif Clairette, voor 40% uit de druif Grenache Blanc en voor 10% uit de druif Bourboulenc. De wijn heeft aroma’s van perzik, wit fruit, citrus en bloemen. Deze aroma’s zorgen voor een droge, frisse en elegante smaak met een aanhoudende afdronk. Heerlijk als aperitief, maar ook perfect te combineren met visgerechten, wit vlees, BBQ en geitenkaas. Wordt het beste geserveerd op een temperatuur van 8-10°C.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.