Bier van de maand oktober 2018

Speciaal bieren van de Gouverneur:
Blond, Dubbel en DubbelBock

Ik ben De Gouverneur, gouverneur van Gouverneur speciaalbieren. Genieten van het leven, dat is mijn levensmotto.

Maar dan niet zomaar genieten. Ik vind dat we kritisch moeten zijn op de manier waarop we willen genieten.
Daarom ben ik altijd op zoek naar de meest verfijnde en krachtige smaken.

 

Ik als Gouverneur heb daarom 3 kenmerkende, karakteristieke bieren geselecteerd.
Het zijn kenmerkende bieren met krachtige smaken, met passie gekozen.
Bieren om trots op te zijn.

Dat de Gouverneur bieren uitblinken in smaak en kwaliteit blijkt wel uit de vele awards die ze de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen. Zo is de Gouverneur Blond al drie jaar op rij winnaar van de European Beer Star in de categorie Blond Ale. Na goud in 2015 is deze in zowel 2016 als 2017 bekroond met zilver. Tevens heeft Gouverneur Dubbel goud gewonnen in de Dutch Beer Challenge in 2016.

 

Dus, geniet van de momenten om deze smaken samen te delen. Dat maakt het leven mooier en rijker. Daar doe ik het voor.

 

Geniet. En maak het speciaal.

 

De Gouverneur

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie